Luk dette vindue
Sommersang Digital bloggen

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Sporing Contact Form 7.

  ,

  Spor på Contact form 7 med Google Tag Manager. Udførlig guide, som kan følges uden, at du er udvikler!

  Læs hele artiklen
 • Sådan installerer du Google Tag Manager.

  ,

  Læs hele artiklen
 • Google Tag Manager.

  ,

  Google Analytics kan give dig en masse vigtige insights, men bruger man det alene, vil det dog have nogle begrænsninger. Ved at lægge tags på dit website og bruge Google Tag Manager sammen med Google Analytics, er du i stand til at indsamle meget mere data, end hvad der ellers ville være muligt.

  Læs hele artiklen
 • Rich snippets væk.

  ,

  Har du oplevet, at dine stjerner fra søgeresultatet er forsvundet?
  I længere tid har rigtig mange set stort på Googles Guidelines omkring anmeldelser indhentet fra 3. part. Det er f.eks. hvor man integrerer anmeldelser fra Trustpilot på sit domæne, og den vej igennem får sine stjerner vist direkte i søgeresultatet. Google udsendte d. 18. september 2019 en algoritmeændring, der udelukkende er sat i verden for at fjerne misbrug af reviews på deres søgeresultat.

  Læs hele artiklen
 • Find relevante svar hurtigt i søgninger.

  ,

  Google introducerer en ny måde at give dig relevant information på ved søgninger. Nemlig ved at levere svaret på din søgning i rich snippet format - nu med en række relevante underemner du kan udforske. Og dette altsammen for at levere det mest relevante svar til dig.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer søgning efter begivenheder.

  ,

  Google arbejder hele tiden på, at kunne give dig det bedste og mest relevante indhold, når du foretager en søgning på søgemaskinen. Denne gang introducerer de en ny måde til at søge efter begivenheder i nærheden af dig på - nu med anbefalinger til begivenheder, som er baseret på dine interesser.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer deres algoritme.

  ,

  Google bekræfter en større opdatering på deres algoritme i søgeresultaterne denne uge. Bekræftelsen kommer på baggrund af, at flere har bemærket større udsving i deres rangeringer i søgeresultaterne.

  Læs hele artiklen
 • Goggle tilføjer nye funktioner.

  ,

  Google tilføjer flere funktioner til søgeresultaterne.
  De nye funktioner giver Google mulighed for at se specifikt indhold på en hjemmeside, herunder FAQ, Q&A og Hvordan gør man tekst, og fremhæve dem i søgeresultaterne som en rich snippet. Disse rich snippets kommer til at fylde næsten hele skærmen på mobiltelefoner.  

  Læs hele artiklen
 • Mobile first index.

  Hvilken betydning får Mobile First Index?
  pt. har Google én version der indekseres, nemlig desktop-versionen. Din side bliver også læst af en bot, der kigger på de mobile signaler, men signalerne sendes til desktop-indekset, hvorefter rankings justeres.

  Læs hele artiklen
 • Udviklingen for fysiske butikker.

  ,

  Statistikken taler sit tydelig sprog.
  I slutningen af 2014 var der på landsplan 2832 færre fysiske butikker at handle i. Samtidig var der sket en stigning på 15% i nethandlen ift. 2013. En stigning der vel at mærke var på 8,1 mia.

  Læs hele artiklen

Alle artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk