Luk dette vindue
Indhold

SEO optimeret indhold til virksomheder

Content is King!

Ovenstående er et ofte brugt udtryk blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

SEO optimeret indhold på din hjemmeside kan være afgørende for jeres succes i søgeresultaterne, samt for hvordan du er placeret i forhold til dine konkurrenter.

Når der foretages en søgning på nettet vil Google parre din søgning med resultater, som den har fundet rundt omkring på nettet. Google kan netop finde disse resultater ved at “læse” indholdet på de forskellige hjemmesider og derigennem finde ud af, hvad hjemmesiden handler om.

Google har sværere ved at placere hjemmesider som ikke er optimeret i forhold til indhold, fordi den ikke kan se, hvad hjemmesiden handler om. Google kan nemlig ikke se, men kun læse den information, som du giver den gennem dit indhold.

En vigtig faktor indenfor arbejdet med søgemaskineoptimering er derfor at have fokus på at skabe relevant indhold på din hjemmeside, som både skaber værdi for dine besøgende, men også fortæller Google hvad din side handler om.  

SEO tekster tager altid udgangspunkt i en grundig søgeordsanalyse

Enhver god SEO tekst tager udgangspunkt i en søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen udarbejdes i samarbejde med virksomheden og handler grundlæggende om at finde ud af, hvilke søgeord og søgefraser virksomhedens potentielle kunder kunne finde på at bruge, når de gerne vil søge efter de produkter eller ydelser virksomheden tilbyder.

Med udgangspunkt i søgeordsanalysen skrives der relevant indhold til hjemmesiden, hvor søgeordene og søgefraserne indgår.  

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Få optimeret indhold!
SEO

Søgemaskineoptimering eller på engelsk ‘Search Engine Optimization’ (SEO) er en fremgangsmåde indenfor online marketing, der benyttes med henblik på at øge mængden af relevant organisk trafik til din hjemmeside.

Læs mere om seo
Linkbuilding

Tekst.

Læs mere om linkbuilding
SEO Analyse

En SEO analyse danner grobund for det fremadrettede SEO arbejde på din hjemmeside. En analyse af dit website giver os et overblik over, hvilke områder, der skal ændres eller optimeres for at opnå den største placering i søgemaskiner, som fx Google.

Få en SEO Analyse

Relevant og læsbart indhold med de rette søgeord

I arbejdet med indhold til hjemmesider er det vigtigt at tænke på flere tekniske ting, der går ud over selve tekstarbejdet. Som vi lige har fastslået, så skal teksten indeholde de rette søgeord for at Google kan vide, hvilke produkter eller ydelser du tilbyder. På den måde kan Google også være sikker på, at indholdet er relevant for brugeren.

Google kræver nemlig, at indholdet bliver skrevet til brugeren og kigger udover, hvilke søgeord, der bliver brugt i teksten, også bl.a. på om indholdet er:

 • Læsbart – indholdet må ikke være for svær at læse i forhold til brug af ord samt længden på sætninger og afsnit.
 • Fri for stave- og/eller grammatikfejl
 • Skrevet naturligt – brug af en naturlig mængde søgeord
 • Optimeret mht. overskrifter – skal indeholde én H1 overskrift, der indeholder fokus-søgeordet, samt have flere mindre H2, H3 osv. overskrifter, der deler teksten naturligt op.


Så… man skriver SEO tekster til søgemaskinerne?

Nej! Men så alligevel ja… SEO teksterne skrives selvfølgelig til søgemaskinerne, fordi det er det arbejdet med SEO går ud på – nemlig at få søgemaskinerne til at indeksere sin side for dernæst at vise den i relevante søgeresultater.

Men det vigtigste i forhold til arbejdet med SEO er brugeroplevelsen. Derfor skrives indholdet først og fremmest faktisk til brugeren, for gider dine brugere ikke at læse dit indhold, så gider Google det heller ikke.

Derfor skal indholdet på din hjemmeside være relevant for dine brugere og de skal gide at læse det. Med andre ord, så skal teksten på hjemmesiden give svar på den søgning, som fik brugeren ind på siden til at starte med.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Anders og Sommersang Digital har hjulpet os med opsætning af korrekt produktindeksering og efterfølgende SEO-arbejde.

De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

Anders og resten af holdet er desuden enormt behagelige at samarbejde med: Gæve nordjyder, der svarer hurtigt og venligt og uden overflødig og irriterende bureau-lingo, men som også skærer igennem og siger nej, hvis vi er på vej ud af en tangent. De bedste anbefalinger herfra.

Morten B. Laursen, kommunikations- og marketingansvarlig, Flexto A/S

I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

Sommersang Digital er hele tiden på forkant med udviklingen og tilbyder os bla. en dashhboard løsning, hvor vi hele tiden kan følge udvikling og trends i content efterspørgsel og derfra udgive content, som specifikt efterspørges lige nu og her.

Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

Peter Sindahl, kommerciel direktør, Migogkbh

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder, Dansk NLP Institut

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Sporing Contact Form 7.

  ,

  Spor på Contact form 7 med Google Tag Manager. Udførlig guide, som kan følges uden, at du er udvikler!

  Læs hele artiklen
 • Sådan installerer du Google Tag Manager.

  ,

  Læs hele artiklen
 • Google Tag Manager.

  ,

  Google Analytics kan give dig en masse vigtige insights, men bruger man det alene, vil det dog have nogle begrænsninger. Ved at lægge tags på dit website og bruge Google Tag Manager sammen med Google Analytics, er du i stand til at indsamle meget mere data, end hvad der ellers ville være muligt.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk