Luk dette vindue
Lokal SEO

SEO til mindre og mellemstore virksomheder

Lokal SEO er en fremgangsmåde, der benyttes på hjemmesider, som ønsker synlighed i lokalområder. Ofte forbindes den lokale markedsføring med virksomheder der tilbyder en service eller ydelse. Det kan være virksomheder som håndværkere, frisører, caféer, restauranter, tandlæger, læger og anden form for sundhedspleje.

Lokal SEO – også selvom du ejer en webshop

Der findes dog også masser af virksomheder, som sælger produkter online, der tilmed har en fysisk butik. I de tilfælde kan lokal SEO give mere synlighed offline, såvel som online med SEO til webshops

Det er heller ikke en uvæsentlig faktor, at flere har en tendens til at søge efter butikker i et specifikt område eller by, for at finde et givent produkt. Det kan f.eks. være ‘Nike sko i Aalborg’.

Et andet eksempel på en lokal søgning kan være: ‘Nike butik i Aalborg’. I denne søgning fortæller du Google, at du søger en specifik butik, der sælger Nike sko i et specifikt område. I de seneste par år er der dog kommet flere og flere resultater fra lokalområdet på søgninger, der ikke er efterfulgt af område eller bynavn.

Dette kan lade sig gøre, fordi Google er begyndt at tage højde for din fysiske lokalitet ud fra din ip adresse. Søger du derfor på ‘Nike butik’ uden ‘Aalborg’ kommer der stadig hovedsageligt lokale resultater frem baseret på din lokalitet.

Det samme gør sig gældende for uddannelsessteder, som du kan læse om i vores case om Dansk NLP.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Bliv mere synlig lokalt!
SEO

Søgemaskineoptimering eller på engelsk ‘Search Engine Optimization’ (SEO) er en fremgangsmåde indenfor online marketing, der benyttes med henblik på at øge mængden af relevant organisk trafik til din hjemmeside.

Læs mere om seo
SEO Webshops

Webshop SEO henvender sig til virksomheder, som har en webshop, hvor der sælges produkter online. Det kan være virksomheder som kun har en webshop, men også virksomheder som både har en webshop og en fysisk butik eller showroom.

Læs mere om seo webshops
Indhold

Content is King! er et udtryk der ofte bruges blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

Læs mere om indhold

Lokal SEO giver øget synlighed

Lokal SEO er et rigtig godt værktøj til at generere flere henvendelser til din virksomhed.

Personer, der søger lokalt har ofte brug for dine ydelser eller produkter her og nu. De er som regel købsparate, og vil gerne handle med dig inden for en overskuelig fremtid. Er din lokale virksomhed ikke synlig online, kommer du potentielt til at miste rigtig mange kunder.

Statistikker viser at 97% af alle, der søger efter en lokal ydelse eller en lokal håndværker- eller servicevirksomhed finder oplysningerne på nettet. 95% af alle med en smartphone har søgt efter en lokal ydelse det seneste år, og 77% af smartphone-brugere køber et produkt eller en ydelse samme dag, som de har søgt lokalt.

Derfor er det ekstremt vigtigt at være til stede lokalt, samt at fremvise din virksomhed og de kompetencer I har.

 

 

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor. Sommersang Digital er hele tiden på forkant med udviklingen og tilbyder os bla. en dashhboard løsning, hvor vi hele tiden kan følge udvikling og trends i content efterspørgsel og derfra udgive content, som specifikt efterspørges lige nu og her. Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

Peter Sindahl, kommerciel direktør, Migogkbh

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder , Dansk NLP Institut

Den digitale markedsføring et centralt element i de websites vi udvikler for vores kunder. Ganske enkelt fordi der ikke kommer kunder i butikken af et nyt website alene.

Dan Frederiksen, marketingchef, Novagraf A/S

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Rich snippets væk.

  ,

  Har du oplevet, at dine stjerner fra søgeresultatet er forsvundet?
  I længere tid har rigtig mange set stort på Googles Guidelines omkring anmeldelser indhentet fra 3. part. Det er f.eks. hvor man integrerer anmeldelser fra Trustpilot på sit domæne, og den vej igennem får sine stjerner vist direkte i søgeresultatet. Google udsendte d. 18. september 2019 en algoritmeændring, der udelukkende er sat i verden for at fjerne misbrug af reviews på deres søgeresultat.

  Læs hele artiklen
 • Find relevante svar hurtigt i søgninger.

  ,

  Google introducerer en ny måde at give dig relevant information på ved søgninger. Nemlig ved at levere svaret på din søgning i rich snippet format - nu med en række relevante underemner du kan udforske. Og dette altsammen for at levere det mest relevante svar til dig.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer søgning efter begivenheder.

  ,

  Google arbejder hele tiden på, at kunne give dig det bedste og mest relevante indhold, når du foretager en søgning på søgemaskinen. Denne gang introducerer de en ny måde til at søge efter begivenheder i nærheden af dig på - nu med anbefalinger til begivenheder, som er baseret på dine interesser.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk