SEO 

Bliv synlig i dit lokalområde

Har I som virksomhed en eller flere geografiske afgrænsinger i jeres serviceområde? Så er Lokal SEO det helt rigtige!

Lokal SEO

Lokal SEO er en fremgangsmåde, der benyttes på hjemmesider, som ønsker synlighed i lokalområder. Ofte forbindes den lokale markedsføring med virksomheder der tilbyder en service eller ydelse. Det kan være virksomheder som håndværkere, frisører, caféer, restauranter, tandlæger, læger og anden form for sundhedspleje.

Lokal SEO – også selvom du ejer en webshop

Der findes dog også masser af virksomheder, som sælger produkter online, der tilmed har en fysisk butik. I de tilfælde kan lokal SEO give mere synlighed offline, såvel som online med SEO til webshops

Det er heller ikke en uvæsentlig faktor, at flere har en tendens til at søge efter butikker i et specifikt område eller by, for at finde et givent produkt. Det kan f.eks. være ‘Nike sko i Aalborg’.

Et andet eksempel på en lokal søgning kan være: ‘Nike butik i Aalborg’. I denne søgning fortæller du Google, at du søger en specifik butik, der sælger Nike sko i et specifikt område. I de seneste par år er der dog kommet flere og flere resultater fra lokalområdet på søgninger, der ikke er efterfulgt af område eller bynavn.

Dette kan lade sig gøre, fordi Google er begyndt at tage højde for din fysiske lokalitet ud fra din ip adresse. Søger du derfor på ‘Nike butik’ uden ‘Aalborg’ kommer der stadig hovedsageligt lokale resultater frem baseret på din lokalitet.

Det samme gør sig gældende for uddannelsessteder, som du kan læse om i vores case om Dansk NLP.

Har du brug for en analyse af din hjemmeside?

Jakob H. Paydari, SEO Specialist

Lokal SEO giver øget synlighed

Lokal SEO er et rigtig godt værktøj til at generere flere henvendelser til din virksomhed.

Personer, der søger lokalt har ofte brug for dine ydelser eller produkter her og nu. De er som regel købsparate, og vil gerne handle med dig inden for en overskuelig fremtid. Er din lokale virksomhed ikke synlig online, kommer du potentielt til at miste rigtig mange kunder.

Statistikker viser at 97% af alle, der søger efter en lokal ydelse eller en lokal håndværker- eller servicevirksomhed finder oplysningerne på nettet. 95% af alle med en smartphone har søgt efter en lokal ydelse det seneste år, og 77% af smartphone-brugere køber et produkt eller en ydelse samme dag, som de har søgt lokalt.

Derfor er det ekstremt vigtigt at være til stede lokalt, samt at fremvise din virksomhed og de kompetencer I har.

 • flexto-seo

  De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

  Morten B. Laursen

  Kommunikations- og marketingansvarlig

  Flexto A/S

 • I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

  Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

  Peter Sindahl

  Kommerciel Direktør

  Migogkbh/ Min By Media

 • Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

  Mark Williams
  projektleder
  Dansk NLP Institut

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

Udvalgte artikler fra vores blog

For mere info kontakt Anders Sommersang.

Tlf. +45 42 42 06 48
Mail. Info@sommersangdigital.dk

 

Se alle artikler
Se alle artikler
Find også Sommersang Digital på de sociale medier

© 2022

Kompetencer & ydelser
Bliv kontaktet