Luk dette vindue
Seo-analyse af domæne

SEO Analyse

En SEO analyse danner grobund for det fremadrettede SEO arbejde på din hjemmeside. En analyse af dit website giver os et overblik over, hvilke områder, der skal ændres eller optimeres for at opnå den bedste placering i søgemaskiner, som fx Google. Vi bruger tid på at lave et stort forarbejde, for at vi ved hvilke områder vi skal optimere samt hvilke søgeord vi skal optimere mod.

Dele af analysen har vi automatiseret, men vi laver stadig manuel kvalitetskontrol, hvor vi vender forskellige indgangsvinkler, strategier og muligheder inden vi sætter processen i gang. 

Vi udarbejder den overordnede strategi i samarbejde med jer. Det er nemlig vigtigt for os, at I involveres i arbejdsprocessen, så I får en fornemmelse af, hvor vi gerne vil hen samt hvilke søgeord vi i fællesskab arbejder på. Vi tager udgangspunkt i statistik, men vi er altid villige til at lytte til vores kunder og deres forestillinger om mulige søgeord.

Analysen er en del af den aftale I som kunde betaler for, og alt afhængig af størrelsen på domænet, konkurrenterne og mange andre faktorer, kan SEO-analysen tage alt mellem 5-25 timer.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Få lavet en analyse!
SEO

Søgemaskineoptimering eller på engelsk ‘Search Engine Optimization’ (SEO) er en fremgangsmåde indenfor online marketing, der benyttes med henblik på at øge mængden af relevant organisk trafik til din hjemmeside.

Læs mere om seo
Indhold

Content is King! er et udtryk der ofte bruges blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

Læs mere om indhold
Rapportering

At arbejde med SEO kan godt virke som en lang og uhåndterbar proces for folk, der ikke arbejder med søgemaskineoptimering til daglig. Det kan være svært, at sætte sig ind i, hvilke resultater SEO arbejdet har skabt, idet man ikke umiddelbart kan se resultaterne med det blotte øje – i hvert fald med det samme.

Læs mere om rapportering

Konkurrentanalyse

Vi laver også en konkurrentanalyse, hvor vi kigger på virksomhedens konkurrenter med henblik på at undersøge, hvor de er synlige og hvor de ikke er synlige. Udfordringen ligger dog i, at mange brancher kæmper mod større giganter – der er faktisk næsten ikke det marked, som ikke har en eller flere store spillere.

De store spillere har ofte en bedre autoritet end dig. Derfor kan det blive nødvendigt på kort sigt at ramme der, hvor de andre ikke er. På længere sigt er det dog muligt at bevæge sig ind på deres territorium.

SEO kræver langsigtede visioner og en masse tålmodighed. Får du andet at vide, er det ofte bygget på en risikabel strategi omkring linkbuilding, som ikke lever op til Googles guidelines. 

Automation

Flere dele af analyseprocessen er automatiseret, hvilket gør at vi kan håndtere domæner med ekstremt mange undersider. Vi kan derfor uden problemer forbinde søgeord til undersider (eller mangel på samme), identificere loadtid på de enkelte undersider, finde ud af hvor mange interne, såvel som eksterne links, der peger mod de enkelte undersider, undersøge kvaliteten af indhold samt meget mere.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor. Sommersang Digital er hele tiden på forkant med udviklingen og tilbyder os bla. en dashhboard løsning, hvor vi hele tiden kan følge udvikling og trends i content efterspørgsel og derfra udgive content, som specifikt efterspørges lige nu og her. Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

Peter Sindahl, kommerciel direktør, Migogkbh

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder , Dansk NLP Institut

Den digitale markedsføring et centralt element i de websites vi udvikler for vores kunder. Ganske enkelt fordi der ikke kommer kunder i butikken af et nyt website alene.

Dan Frederiksen, marketingchef, Novagraf A/S

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Rich snippets væk.

  ,

  Har du oplevet, at dine stjerner fra søgeresultatet er forsvundet?
  I længere tid har rigtig mange set stort på Googles Guidelines omkring anmeldelser indhentet fra 3. part. Det er f.eks. hvor man integrerer anmeldelser fra Trustpilot på sit domæne, og den vej igennem får sine stjerner vist direkte i søgeresultatet. Google udsendte d. 18. september 2019 en algoritmeændring, der udelukkende er sat i verden for at fjerne misbrug af reviews på deres søgeresultat.

  Læs hele artiklen
 • Find relevante svar hurtigt i søgninger.

  ,

  Google introducerer en ny måde at give dig relevant information på ved søgninger. Nemlig ved at levere svaret på din søgning i rich snippet format - nu med en række relevante underemner du kan udforske. Og dette altsammen for at levere det mest relevante svar til dig.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer søgning efter begivenheder.

  ,

  Google arbejder hele tiden på, at kunne give dig det bedste og mest relevante indhold, når du foretager en søgning på søgemaskinen. Denne gang introducerer de en ny måde til at søge efter begivenheder i nærheden af dig på - nu med anbefalinger til begivenheder, som er baseret på dine interesser.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk