SEO 

SEO-analyse af domæne

Gratis SEO analyse af jeres hjemmeside
Udfyld nedenstående kontaktformular så gennemgår vi SEO analysen med dig.

  En SEO analyse danner grobund for det fremadrettede SEO arbejde på din hjemmeside. En analyse af dit website giver os et overblik over, hvilke områder, der skal ændres eller optimeres for at opnå den bedste placering i søgemaskiner, som fx Google. Vi bruger tid på at lave et stort forarbejde, for at vi ved hvilke områder vi skal optimere samt hvilke søgeord vi skal optimere mod.

  Dele af analysen har vi automatiseret, men vi laver stadig manuel kvalitetskontrol, hvor vi vender forskellige indgangsvinkler, strategier og muligheder inden vi sætter processen i gang. 

  Vi udarbejder den overordnede strategi i samarbejde med jer. Det er nemlig vigtigt for os, at I involveres i arbejdsprocessen, så I får en fornemmelse af, hvor vi gerne vil hen samt hvilke søgeord vi i fællesskab arbejder på. Vi tager udgangspunkt i statistik, men vi er altid villige til at lytte til vores kunder og deres forestillinger om mulige søgeord.

  Analysen er en del af den aftale I som kunde betaler for, og alt afhængig af størrelsen på domænet, konkurrenterne og mange andre faktorer, kan SEO-analysen tage alt mellem 5-25 timer.

  Anders - SEO Specialist

  Har du brug for en analyse af din hjemmeside?

  Anders Sommersang, ejer og SEO Specialist

  Konkurrentanalyse

  Vi laver også en konkurrentanalyse, hvor vi kigger på virksomhedens konkurrenter med henblik på at undersøge, hvor de er synlige og hvor de ikke er synlige. Udfordringen ligger dog i, at mange brancher kæmper mod større giganter – der er faktisk næsten ikke det marked, som ikke har en eller flere store spillere.

  De store spillere har ofte en bedre autoritet end dig. Derfor kan det blive nødvendigt på kort sigt at ramme der, hvor de andre ikke er. På længere sigt er det dog muligt at bevæge sig ind på deres territorium.

  SEO kræver langsigtede visioner og en masse tålmodighed. Får du andet at vide, er det ofte bygget på en risikabel strategi omkring linkbuilding, som ikke lever op til Googles guidelines. 

  Automation

  Flere dele af analyseprocessen er automatiseret, hvilket gør at vi kan håndtere domæner med ekstremt mange undersider. Vi kan derfor uden problemer forbinde søgeord til undersider (eller mangel på samme), identificere loadtid på de enkelte undersider, finde ud af hvor mange interne, såvel som eksterne links, der peger mod de enkelte undersider, undersøge kvaliteten af indhold samt meget mere.

  • flexto-seo

   De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

   Morten B. Laursen

   Kommunikations- og marketingansvarlig

   Flexto A/S

  • I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

   Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

   Peter Sindahl

   Kommerciel Direktør

   Migogkbh/ Min By Media

  • Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

   Mark Williams
   projektleder
   Dansk NLP Institut

  Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

  Udvalgte artikler fra vores blog

  For mere info kontakt Anders Sommersang.

  Tlf. +45 42 42 06 48
  Mail. Info@sommersangdigital.dk

   

  Se alle artikler
  Se alle artikler
  Find også Sommersang Digital på de sociale medier

  © 2022

  Kompetencer & ydelser
  Bliv kontaktet