SEO 

SEO-rapportering

Følg resultaterne af vores arbejde i en månedlig SEO rapport

Hør mere om SEO-rapportering

At arbejde med SEO kan godt virke som en lang og uhåndterbar proces for folk, der ikke arbejder med søgemaskineoptimering til daglig. Det kan være svært, at sætte sig ind i, hvilke resultater SEO arbejdet har skabt, idet man ikke umiddelbart kan se resultaterne med det blotte øje – i hvert fald med det samme. Og resultaterne som arbejdet har skabt kan måske også først mærkes efter flere uger – eller endda måneder.

Vi udarbejder derfor månedlige eller kvartalmæssige rapporter til vores kunder alt efter behov og størrelse, der synliggør din hjemmesides fremgang i søgeresultaterne. Rapporterne indeholder bl.a. jeres fremgang på forskellige søgeord, samt jeres overordnede synlighed i søgeresultaterne. Ligeledes viser den også de steder, hvor der er sket en fremgang, men også de steder der kræver lidt mere opmærksomhed.

På den måde kan du følge med i, hvilke resultater vores SEO arbejde har skabt, selvom du ikke kan mærke det på virksomhedens bundlinje – endnu!

SEO-rapporterne danner derfor også grobund for vores videre arbejde, fordi du kan være med til at beslutte, hvor du ønsker at vi fremtidigt skal lægge flere af vores kræfter. Det betyder, at du kan være en del af vores arbejde mod at få indfriet de ønsker du måtte have for din hjemmesides placering i søgeresultaterne.

Har du brug for en analyse af din hjemmeside?

Jakob H. Paydari, SEO Specialist

SEO rapporter tilpasset dine behov

Når det kommer til at skabe nyttige SEO rapporter for vores kunder kan vi tilpasse rapporten, så den passer til netop dine behov og målsætninger.

Hvis vi laver en aftale om, at optimere din hjemmeside indenfor ét eller to områder og med en bestemt liste af søgeord, så kan vi skræddersy rapporten, således den bedste og mest relevante information bliver inkluderet. Det betyder derfor også, at du ikke behøver at kigge igennem mange siders data, som ikke er relevant for dine individuelle mål.

Den månedlige SEO rapport vil eksempelvis indeholde nøgletal for din placering i søgeresultaterne, hvilke søgeord du er begyndt at ranke på og hvordan dine hjemmeside ligger i forhold til dine konkurrenter.

Rapporten giver jer en mulighed for at få indblik i nogle resultater, som (måske) endnu ikke kan mærkes i virksomheden.  

Øget trafik og flere konverteringer

Ovenstående resultater skal selvfølgelig gerne reflekteres på bundlinjen, der hvor det for alvor kan mærkes. Nemlig på trafikken, eller måske i endnu højere grad, på konverteringerne. Det er nemlig langt sjovere at få fat på den rigtige trafik – den der konverterer – end at fokusere på ren og skær kvantitet.

For at finde den rigtige trafik, starter vi samarbejdet op med en SEO-analyse.

 • flexto-seo

  De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

  Morten B. Laursen

  Kommunikations- og marketingansvarlig

  Flexto A/S

 • I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

  Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

  Peter Sindahl

  Kommerciel Direktør

  Migogkbh/ Min By Media

 • Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

  Mark Williams
  projektleder
  Dansk NLP Institut

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

Udvalgte artikler fra vores blog

For mere info kontakt Anders Sommersang.

Tlf. +45 42 42 06 48
Mail. Info@sommersangdigital.dk

 

Se alle artikler
Se alle artikler
Find også Sommersang Digital på de sociale medier

© 2022

Kompetencer & ydelser
Bliv kontaktet