Luk dette vindue
SEO-rapportering

Følg resultaterne af vores arbejde i månedlig SEO rapport

At arbejde med SEO kan godt virke som en lang og uhåndterbar proces for folk, der ikke arbejder med søgemaskineoptimering til daglig. Det kan være svært, at sætte sig ind i, hvilke resultater SEO arbejdet har skabt, idet man ikke umiddelbart kan se resultaterne med det blotte øje – i hvert fald med det samme. Og resultaterne som arbejdet har skabt kan måske også først mærkes efter flere uger – eller endda måneder.

Vi udarbejder derfor månedlige eller kvartalmæssige rapporter til vores kunder alt efter behov og størrelse, der synliggør din hjemmesides fremgang i søgeresultaterne. Rapporterne indeholder bl.a. jeres fremgang på forskellige søgeord, samt jeres overordnede synlighed i søgeresultaterne. Ligeledes viser den også de steder, hvor der er sket en fremgang, men også de steder der kræver lidt mere opmærksomhed.

På den måde kan du følge med i, hvilke resultater vores SEO arbejde har skabt, selvom du ikke kan mærke det på virksomhedens bundlinje – endnu!

SEO-rapporterne danner derfor også grobund for vores videre arbejde, fordi du kan være med til at beslutte, hvor du ønsker at vi fremtidigt skal lægge flere af vores kræfter. Det betyder, at du kan være en del af vores arbejde mod at få indfriet de ønsker du måtte have for din hjemmesides placering i søgeresultaterne.  

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Hør mere om SEO-rapportering
SEO

Søgemaskineoptimering eller på engelsk ‘Search Engine Optimization’ (SEO) er en fremgangsmåde indenfor online marketing, der benyttes med henblik på at øge mængden af relevant organisk trafik til din hjemmeside.

Læs mere om seo
SEO Analyse

En SEO analyse danner grobund for det fremadrettede SEO arbejde på din hjemmeside. En analyse af dit website giver os et overblik over, hvilke områder, der skal ændres eller optimeres for at opnå den største placering i søgemaskiner, som fx Google.

Få en SEO Analyse
Indhold

Content is King! er et udtryk der ofte bruges blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

Læs mere om indhold

SEO rapporter tilpasset dine behov

Når det kommer til at skabe nyttige SEO rapporter for vores kunder kan vi tilpasse rapporten, så den passer til netop dine behov og målsætninger.

Hvis vi laver en aftale om, at optimere din hjemmeside indenfor ét eller to områder og med en bestemt liste af søgeord, så kan vi skræddersy rapporten, således den bedste og mest relevante information bliver inkluderet. Det betyder derfor også, at du ikke behøver at kigge igennem mange siders data, som ikke er relevant for dine individuelle mål.

Den månedlige SEO rapport vil eksempelvis indeholde nøgletal for din placering i søgeresultaterne, hvilke søgeord du er begyndt at ranke på og hvordan dine hjemmeside ligger i forhold til dine konkurrenter.

Rapporten giver jer en mulighed for at få indblik i nogle resultater, som (måske) endnu ikke kan mærkes i virksomheden.  

Øget trafik og flere konverteringer

Ovenstående resultater skal selvfølgelig gerne reflekteres på bundlinjen, der hvor det for alvor kan mærkes. Nemlig på trafikken, eller måske i endnu højere grad, på konverteringerne. Det er nemlig langt sjovere at få fat på den rigtige trafik – den der konverterer – end at fokusere på ren og skær kvantitet.

For at finde den rigtige trafik, starter vi samarbejdet op med en SEO-analyse.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Anders og Sommersang Digital har hjulpet os med opsætning af korrekt produktindeksering og efterfølgende SEO-arbejde.

De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

Anders og resten af holdet er desuden enormt behagelige at samarbejde med: Gæve nordjyder, der svarer hurtigt og venligt og uden overflødig og irriterende bureau-lingo, men som også skærer igennem og siger nej, hvis vi er på vej ud af en tangent. De bedste anbefalinger herfra.

Morten B. Laursen, kommunikations- og marketingansvarlig, Flexto A/S

I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

Sommersang Digital er hele tiden på forkant med udviklingen og tilbyder os bla. en dashhboard løsning, hvor vi hele tiden kan følge udvikling og trends i content efterspørgsel og derfra udgive content, som specifikt efterspørges lige nu og her.

Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

Peter Sindahl, kommerciel direktør, Migogkbh

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder, Dansk NLP Institut

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Sporing Contact Form 7.

  ,

  Spor på Contact form 7 med Google Tag Manager. Udførlig guide, som kan følges uden, at du er udvikler!

  Læs hele artiklen
 • Sådan installerer du Google Tag Manager.

  ,

  Læs hele artiklen
 • Google Tag Manager.

  ,

  Google Analytics kan give dig en masse vigtige insights, men bruger man det alene, vil det dog have nogle begrænsninger. Ved at lægge tags på dit website og bruge Google Tag Manager sammen med Google Analytics, er du i stand til at indsamle meget mere data, end hvad der ellers ville være muligt.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk