Luk dette vindue
SEO-rapportering

Følg resultaterne af vores arbejde i månedlig SEO rapport

At arbejde med SEO kan godt virke som en lang og uhåndterbar proces for folk, der ikke arbejder med søgemaskineoptimering til daglig. Det kan være svært, at sætte sig ind i, hvilke resultater SEO arbejdet har skabt, idet man ikke umiddelbart kan se resultaterne med det blotte øje – i hvert fald med det samme. Og resultaterne som arbejdet har skabt kan måske også først mærkes efter flere uger – eller endda måneder.

Vi udarbejder derfor månedlige eller kvartalmæssige rapporter til vores kunder alt efter behov og størrelse, der synliggør din hjemmesides fremgang i søgeresultaterne. Rapporterne indeholder bl.a. jeres fremgang på forskellige søgeord, samt jeres overordnede synlighed i søgeresultaterne. Ligeledes viser den også de steder, hvor der er sket en fremgang, men også de steder der kræver lidt mere opmærksomhed.

På den måde kan du følge med i, hvilke resultater vores SEO arbejde har skabt, selvom du ikke kan mærke det på virksomhedens bundlinje – endnu!

SEO-rapporterne danner derfor også grobund for vores videre arbejde, fordi du kan være med til at beslutte, hvor du ønsker at vi fremtidigt skal lægge flere af vores kræfter. Det betyder, at du kan være en del af vores arbejde mod at få indfriet de ønsker du måtte have for din hjemmesides placering i søgeresultaterne.  

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Hør mere om SEO-rapportering
SEO

Søgemaskineoptimering eller på engelsk ‘Search Engine Optimization’ (SEO) er en fremgangsmåde indenfor online marketing, der benyttes med henblik på at øge mængden af relevant organisk trafik til din hjemmeside.

Læs mere om seo
SEO Analyse

En SEO analyse danner grobund for det fremadrettede SEO arbejde på din hjemmeside. En analyse af dit website giver os et overblik over, hvilke områder, der skal ændres eller optimeres for at opnå den største placering i søgemaskiner, som fx Google.

Få en SEO Analyse
Indhold

Content is King! er et udtryk der ofte bruges blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

Læs mere om indhold

SEO rapporter tilpasset dine behov

Når det kommer til at skabe nyttige SEO rapporter for vores kunder kan vi tilpasse rapporten, så den passer til netop dine behov og målsætninger.

Hvis vi laver en aftale om, at optimere din hjemmeside indenfor ét eller to områder og med en bestemt liste af søgeord, så kan vi skræddersy rapporten, således den bedste og mest relevante information bliver inkluderet. Det betyder derfor også, at du ikke behøver at kigge igennem mange siders data, som ikke er relevant for dine individuelle mål.

Den månedlige SEO rapport vil eksempelvis indeholde nøgletal for din placering i søgeresultaterne, hvilke søgeord du er begyndt at ranke på og hvordan dine hjemmeside ligger i forhold til dine konkurrenter.

Rapporten giver jer en mulighed for at få indblik i nogle resultater, som (måske) endnu ikke kan mærkes i virksomheden.  

Øget trafik og flere konverteringer

Ovenstående resultater skal selvfølgelig gerne reflekteres på bundlinjen, der hvor det for alvor kan mærkes. Nemlig på trafikken, eller måske i endnu højere grad, på konverteringerne. Det er nemlig langt sjovere at få fat på den rigtige trafik – den der konverterer – end at fokusere på ren og skær kvantitet.

For at finde den rigtige trafik, starter vi samarbejdet op med en SEO-analyse.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder , Dansk NLP Institut

Den digitale markedsføring et centralt element i de websites vi udvikler for vores kunder. Ganske enkelt fordi der ikke kommer kunder i butikken af et nyt website alene.

Dan Frederiksen, marketingchef, Novagraf A/S

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Find relevante svar hurtigt i søgninger.

  ,

  Google introducerer en ny måde at give dig relevant information på ved søgninger. Nemlig ved at levere svaret på din søgning i rich snippet format - nu med en række relevante underemner du kan udforske. Og dette altsammen for at levere det mest relevante svar til dig.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer søgning efter begivenheder.

  ,

  Google arbejder hele tiden på, at kunne give dig det bedste og mest relevante indhold, når du foretager en søgning på søgemaskinen. Denne gang introducerer de en ny måde til at søge efter begivenheder i nærheden af dig på - nu med anbefalinger til begivenheder, som er baseret på dine interesser.

  Læs hele artiklen
 • Google opdaterer deres algoritme.

  ,

  Google bekræfter en større opdatering på deres algoritme i søgeresultaterne denne uge. Bekræftelsen kommer på baggrund af, at flere har bemærket større udsving i deres rangeringer i søgeresultaterne.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk