Luk dette vindue
SEO Webshops

SEO til virksomheder med webshop

Webshop SEO henvender sig til virksomheder, som har en webshop, hvor der sælges produkter online. Det kan være virksomheder som kun har en webshop, men også virksomheder som både har en webshop og en fysisk butik eller showroom. Det kan fx være tøjbutikker, interiør forretninger, elektronikforretninger eller anden form for virksomhed, som sælger produkter online.

Formålet med SEO til webshops er at give mere synlighed online, men samtidig også synlighed i lokalområdet, hvis virksomheden ligeledes har en fysisk butik eller showroom.

En typisk webshop søgning kunne fx være “hvid skjorte” eller måske en longtailsøgning som “hvid skjorte fra Ralph Lauren med striber”.

I disse typer søgninger fortæller du Google, at du enten leder efter en specifik hvid skjorte eller bare en skjorte, der er hvid. Søgemaskinen parrer derfor denne søgning med resultater fundet på de forskellige webshops rundt på nettet.

Når det er longtail, bliver søgningen ofte mere specifik og derfor er dit indhold og dine beskrivelser ekstremt vigtige.

Google kan dog kun gøre dette, hvis dine hjemmeside er optimeret i forhold til denne type søgninger. Den kan nemlig ikke vide, at du sælger en hvid skjorte, hvis ikke den får det fortalt. Google har behov for så mange pejlemærker som muligt ift. om den specifikke underside, indeholder det pågældende produkt. Udover beskrivelsen, kan det f.eks. være:

 • Alt txt på billeder
 • Struktureret data
 • Video med produktet


Webshop SEO er derfor et rigtig godt værktøj til at generere flere besøgende til din webshop, samt generere flere salg, fordi du får besøgende, der leder efter lige præcis de produkter du sælger.

Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Sælg flere produkter!
Indhold

Content is King! er et udtryk der ofte bruges blandt marketingmedarbejdere verden over og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget indhold egentlig har indflydelse, når det kommer til din synlighed på nettet.

Læs mere om indhold
Rapportering

At arbejde med SEO kan godt virke som en lang og uhåndterbar proces for folk, der ikke arbejder med søgemaskineoptimering til daglig. Det kan være svært, at sætte sig ind i, hvilke resultater SEO arbejdet har skabt, idet man ikke umiddelbart kan se resultaterne med det blotte øje – i hvert fald med det samme.

Læs mere om rapportering
Beauté Pacifique

Vi startede rejsen med Beauté Pacifique i starten af 2017, hvor beslutningen om en ny webshop blev taget. Beauté Pacifique har vist os stor tillid, hvor vi har fået lov til at opbygge strukturen, for at sikre det bedst mulige resultat.

Læs casen her!

Webshop SEO giver øget synlighed blandt dine konkurrenter

SEO til webshops kræver mere vedholdende arbejde end SEO til en almindelig hjemmeside, grundet at webshops ofte har flere undersider med langt mere indhold, og dette indhold konstant er under forandring.

Det er derfor vigtigt at få udviklet et form for regelsæt over, hvordan SEO arbejdet skal håndteres på netop din hjemmeside, således man kan implementere disse regler, når produkter bliver udsolgt og nye kommer til.

Det er vigtigt, at alle dine produkter er synlige på nettet, samt at du fremviser, hvad din webshop kan i modsætning til dine konkurrenter. Hvis ikke du er synlig på nettet, risikerer du at potentielt mange kunder vil overse dig i en ekstremt konkurrerende branche.

SEO til webshops kræver derfor hårdt og vedholdende arbejde, hvis man skal sikre at betingelserne for Googles parametre bliver opfyldt, og dermed er synlig blandt sine konkurrenter på markedet.

Webshop SEO handler nemlig langt hen af vejen om at få mere synlighed end sine konkurrenter, således man får det salg, som normalt ville være gået til sine konkurrenter.

Skal din webshop have bedre rankings?

Anders Larsen, SEO Specialist

Anders og Sommersang Digital har hjulpet os med opsætning af korrekt produktindeksering og efterfølgende SEO-arbejde.

De leverer nogle særdeles gennemarbejdede søgeordsanalyser, ligesom de løbende sparrer med os ang. udvælgelse af relevante søgetermer ift. vores konkrete situation og marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring SEO. Jeg vil dog også fremhæve, at Anders er en værdifuld ekstern sparringspartner, som aldrig er for nærig til at give et godt råd med på vejen, selvom det ligger ud over det aftalte. Det være sig eks. om hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, SoMe, digital annoncering, e-mail marketing, og digital presse/linkbuilding.

Anders og resten af holdet er desuden enormt behagelige at samarbejde med: Gæve nordjyder, der svarer hurtigt og venligt og uden overflødig og irriterende bureau-lingo, men som også skærer igennem og siger nej, hvis vi er på vej ud af en tangent. De bedste anbefalinger herfra.

Morten B. Laursen, kommunikations- og marketingansvarlig, Flexto A/S

I Sommersang Digital har vi fundet den samarbejdspartner som via strategi, rådgivning og eksekvering, både sørger for et tidssvarende teknisk setup og at vi ranker højt på alle de områder vi arbejder indenfor.

Sommersang Digital er hele tiden på forkant med udviklingen og tilbyder os bla. en dashhboard løsning, hvor vi hele tiden kan følge udvikling og trends i content efterspørgsel og derfra udgive content, som specifikt efterspørges lige nu og her.

Med denne rigtige partner for os, har vi øget såvel vores organiske vækst markant, fået en langt bedre konverteringsoptimering og en partner, som har taget sig til at sætte sig ind i vores genre og derfra kunne rådgive os til den mest optimale strategiske indsats.

Peter Sindahl, kommerciel direktør, Migogkbh

Anders er dygtig til at tage os i hånden og ringer bekymret, hvis han føler vi ikke har haft kontakt i lidt tid. Han går rigtig langt for at sørge for, at vi som kunde føler os trygge og tilpasse i det arbejde der udføres. På trods af en kontant besparelse ift. de mere etablerede bureauer, er servicen stadig rigtig god.

Steffen, partner, Landinspektørfirmaet Land&Skel

Fantastiske resultater efter kort tid. Vi har fået flere kunder i “butikken” og salget til private er steget med ca. 25%.

Jens Melgaard, ejer, Autoriseret elektriker Jens Melgaard

Samarbejdet med Sommersang Digital har været et trygt og kompetent miljø at færdes i. Anders er engageret og troværdig i sin tilgang til vores virksomhed og dennes bedste. Optimering af vores hjemmeside på SEO, hvor etik står i højt ift. online adfærd, har Anders imødekommet til perfektion.

Mark Williams, projektleder, Dansk NLP Institut

Lidt godt læsestof fra Sommersang Digital.

 • Sporing Contact Form 7.

  ,

  Spor på Contact form 7 med Google Tag Manager. Udførlig guide, som kan følges uden, at du er udvikler!

  Læs hele artiklen
 • Sådan installerer du Google Tag Manager.

  ,

  Læs hele artiklen
 • Google Tag Manager.

  ,

  Google Analytics kan give dig en masse vigtige insights, men bruger man det alene, vil det dog have nogle begrænsninger. Ved at lægge tags på dit website og bruge Google Tag Manager sammen med Google Analytics, er du i stand til at indsamle meget mere data, end hvad der ellers ville være muligt.

  Læs hele artiklen

Udvalgte artikler fra vores blog
For mere info kontakt Anders Sommersang.
Tlf. +45 42420648
Mail. info@sommersangdigital.dk

Se alle artikler
42 42 06 48 Lyngvej 3, 9000 Aalborginfo@sommersangdigital.dk